Две работи можат да ви го качат притисокот за дел од секунда. Помислата за плаќање сметки и моментот кога ќе сфатите дека не можете да завршите нешто на компјутерот поради неочекувани проблеми во форма на мрзнење, исклучување или, пу-пу, плавиот екран на смртта. Прво нешто што би можеле да помислите во тој момент е дека […]

Прочитај повеќе