Во случај да сте параноични по природа и да сметате дека некој постојано ви го чепка телефонот, Who Touched my Phone? е апликација со која конечно ќе дојдете до вистината. Штом ја инсталирате, оваа апликација трпеливо работи во позадина и чека да види дали некој ќе го земе вашиот телефон и ќе проба да го […]

Прочитај повеќе