Едно од најпопуларните шоуа на Discovery каналот Mythbusters за жал по 14 сезони заврши. Ова го искористи Netflix кој го собра тимот без Адам и Џејми и ја рекреираше серијата со: Грант Имахара, Кери Бајрон и Тори Белеки. Серијата ќе биде повтoрно речиси иста и со помош на технологија и експлозии ќе се обиде да […]

Прочитај повеќе