Стигнавте до осмата сезона на Game of Thrones и почнува да ви досадува? Кога да престанете да гледате Braking Bad? When should i stop watching на Intersect Labs ќе ви даде одговор кога да престанете со омилените серии. When should i stop watching има податоци за над 3000 серии и за секоја може да го […]

Прочитај повеќе