Ways2Help е платформа развиена со цел луѓето полесно да можат да си помогнат едни на други. Платформата е развиена како дел од Startup Weekend хакатонот, кој оваа година поради пандемијата се одржа онлајн. Ways2Help го освои првото место на Skopje Startup Weekend – Covid 19 edition. Платформата ги поврзува добротворните организации и луѓето кои имаат […]

Прочитај повеќе