Гледањето најразлични видео материјали е, обично, активност за еден играч. Одгледувате видео и, доколку ви се допаѓа, го споделувате на Facebook и се надевате дека некој ќе го лајкне и ќе го потврди вашето верување дека имате исклучително префинет вкус. Но, што доколку никој не го лајкнува она што вие го сакате, а имате и […]

Прочитај повеќе