Модерската сцена започна со модификации врз Total War: Warhammer 2 уште со самото излегување на играта, но Steam Workshop се активира дури неодамна, бидејќи многу модови значително ја нарушуваа стабилноста на играта. Во моментот кога девелоперите Creative Assembly станаа задоволни со стабилноста, гејмерите го добија зеленото светло за уживање на предностите кои доаѓаат со Steam […]

Прочитај повеќе

Kои настани и новости ја одбележаа гејмерската индустрија неделава? Добредојдовте во најновиот извештај за вашето омилено хоби, четириесет и седмо издание. Guild Wars 2: Path of Fire е излезена и е подобра отколку што можевме да очекуваме. По мрачното навлегување во џунглите на Магума, второто проширување ги отвора портите на пет пустински територии кои се […]

Прочитај повеќе

Kои настани и новости ја одбележаа гејмерската индустрија неделава? Добредојдовте во најновиот извештај за вашето омилено хоби, четириесет и трето издание. Planet of the Apes: Lost Frontier е нова игра чија приказна се поставува некаде помеѓу вториот и третиот филм. Од студиото FoxNext Games се очекува да ви се дозволи да имате контрола врз клучните […]

Прочитај повеќе