Kои настани и новости ја одбележаа гејмерската индустрија неделава? Добредојдовте во најновиот извештај за вашето омилено хоби, деведесет и шесто издание. Ashe е новиот херој на Overwatch и веќе може да се игра со неа на PTR серверот. Девојката привлече најголемо внимание со нејзината ултимативна способност која го испраќа B.O.B. да го расчисти бојното поле. […]

Прочитај повеќе

Во пресрет на големата зимска распродажба на Steam, која би требало да се случи денеска по 19:00 часот, се најавија и номинациите за најдобрите игри на оваа платформа. Неодамна, заедницата гласаше кои игри да бидат номинирани, а од 21.декември до 2.јануари, гејмерите ќе можат секојдневно да гласаат за ултимативните победници. Во продолжеток, читателите можат подетално […]

Прочитај повеќе

Warframe е одличен шутер во трето лице каде најголемиот акцент се става на пленот и континуираното напредување на вашите воини, оружја и опрема. За Warframe, играчите често знаат да кажат дека е една од најдобрите научно фантастични алтернативи на Diablo и дека има еден од најфлексибилните платежни модели кој во ниеден случај не ве принудува […]

Прочитај повеќе

Kои настани и новости ја одбележаа гејмерската индустрија неделава? Добредојдовте во најновиот извештај за вашето омилено хоби, четириесет и шесто издание. PewDiePie повторно привлекува внимание со расистички испади, а прашината од целокупната драма никако да се слегне. Откако Campo Santo поднесе DMCA за сите содржини на PewDiePie поврзани со Firewatch, гејмерите ја закопаа играта на […]

Прочитај повеќе

Најновото надополнување за Warframe, насловено како Chains of Harrow содржи многу повеќе од она што првенствено очекувавме. Низ морето од новитети, ќе наидете и на нова квест, нови оружја и нов лик. Најновиот воин, Harrow, се одликува со четири главни способности. Condemn исфрла бранови од енергија и спојува непријатели во спектакуларни судири, а Penance црпе […]

Прочитај повеќе