Kои настани и новости ја одбележаа гејмерската индустрија неделава? Добредојдовте во најновиот извештај за вашето омилено хоби, педесетто издание. Во чест на педесеттиот извештај за гејминг новости, IT.mk наградува пет читатели со една од следниве пет игри: Homefront – FPS акција за тоа што би можело да се случи кога војната би била донесена на […]

Прочитај повеќе

Warframe е одличен шутер во трето лице каде најголемиот акцент се става на пленот и континуираното напредување на вашите воини, оружја и опрема. За Warframe, играчите често знаат да кажат дека е една од најдобрите научно фантастични алтернативи на Diablo и дека има еден од најфлексибилните платежни модели кој во ниеден случај не ве принудува […]

Прочитај повеќе