DownThemAll е популарен Firefox додаток, односно менаџер за полесно и побрзо симнување на слики, линкови, видеа и текст од сајтови кој има околу 2.2 милиони дневни корисници. DownThemAll помага да се симнуваат елементите без страв дека симнувањето ќе се прекине, односно има опции за паузирање и подоцна продолжување на симнувањето.

Прочитај повеќе