Го продолжуваме серијалот на дебати „20 минути претприемништво“ ориентирани кон стартап заедницата, во организација на ИДЕА ЈИЕ и Фондација Претприемачки Сервис за Млади (ПСМ). Дебата #2: Образованието не е пресудно да се биде успешен претприемач Во втората дебата од серијалот околу улогата на образованието во претпримеништвото дебатираат Стојан Вујиќ, продуцент и режисер и професорот Владимир Трајковиќ од ФИНКИ.

Прочитај повеќе