Кој би рекол дека виното некогаш ќе стане и дигитално искуство? Без разлика дали сакате да одмoрате играјќи тривиа игри со група пријатели или можеби сте повеќе за романтична вечера со специјална личност, правиот избор на вино дефинитивно игра голема улога. Целиот пакет на добро друштво и добра забава може да го добиете со апликацијата […]

Прочитај повеќе