HTC на CES 2018 презентацијата jа искористи да го презентира новиот сет за виртуeлна реалност, Vive Pro VR . Уредот доаѓа со подобра резолуција 2.880 x 1.600, што е 78% повеќе од сегашната верзија, пишува Variety. Новите очила се полесни од сегашната верзија, а доаѓаат и со интегрирани слушалки. Игрите и содржините кои се направени […]

Прочитај повеќе