Што може да се направи со виртуелната реалност? Дарко и Митко во најновиот #Комкаст го тестираат Samsung Gear VR и дискутираат за што може да се користи виртуелната реалност (освен очигледно за порно). Комкаст е видео подкаст за интернет, друштвени мрежи и дигитален маркетинг и во оваа епизода може да чуете за Facebook Livestream и […]

Прочитај повеќе