Oreo официјално го завршија својот предизвик за да го соборат Гинесовиот рекорд на над 25.000 „лајкови” на Facebook за 24 часа. Иако овој потфат беше ризичен и храбар, сигурно компанијата не ни претпоставуваше дека нивниот успех ќе го преземе некој друг, поточно раперот Лил Вејн.

Прочитај повеќе

Како би реагирал вашиот дедо или баба на најновиот мобилен или на таблет PC како Аpple-овиот iPad? Колку време ќе им треба да сфатат како да го користат и зошто служи уредот? Како ќе ја разберат денешницава споредувајќи ги со тогаш-актуелните изуми?

Прочитај повеќе