Vimeo Record e екстензија за прелистувачот Chrome која ви дозволува професионално снимање на активностите од вашиот екран, но и на вас. Откако ќе кликнете на соодветното копче, ќе бидете прашани дали сакате вие да бидете снимани, вашиот екран, или и тоа и тоа. Откако ќе одберете која камера и микрофон да бидат искористени за намената, […]

Прочитај повеќе