Со 8 од 8 погодени победници октоподот Пол стана атракција на Светското фудбалско првенство. А сега, малиот прогнозер продолжува да погаѓа резултати од секојдневието преку мобилна апликација за iPhone, iPad и iPod Touch.

Прочитај повеќе