Во ова виде повторно нема кодирање, но има неколку супер одговори на прашања. Дел од прашањата се однесуваат на Visual Studio Code, а дел се однесуваат на тоа каде може да продолжите напредувате со ReactJs. Никола Ѓоргиев е Unity Developer кој реши своето C# и Unity искуство да го сподели со сите преку туторијали на својот […]

Прочитај повеќе