Најголемата друштвена мрежа овозможи за дел од своите корисници а наскоро и за сите, споделување на 4K 360° видео содржини. Facebook е последна голема платформа која ќе ја додаде оваа новост. Првата Facebook страница на која ќе ѝ биде ова овозможено е National Geographics. Се очекува ова видео да биде објавено веќе денес, а темата […]

Прочитај повеќе