YouTube изобилува со бројни видеа. Поголемиот број од нив едноставно сакате да ги преземете и да ги овозможите за репродукција на најразлични направи и во ситуации кога немате пристап до интернет. Ваквото нешто се граничи со легалното и, официјално, можете само да преземате видео материјали кои вие лично сте ги поставиле на платформата. Неофицијално, има […]

Прочитај повеќе

Во ситуации кога имате потреба да преземете или конвертирате одредено видео од сајтови како YouTube или Vimeo, би можеле да побарате помош од алатките HD Video Converter Factory, Free Video Cutter Expert 4,  TEncoder Video Converter или пак Freemake Video Converter. Како четврта алатка од овој калибар, Freemake Video Converter e одличен избор за преземање видео содржини […]

Прочитај повеќе