Надополнето 7. 4. 2021 – 12:44 Поради мерките за спречување и заштита од Ковид-19 организаторот го одложи настанот. За новиот датум на велодружбата, ќе следи дополнително известување на нашите социјални медиуми. ИТ компанијата Интертек за 15 април ја најавува својата втора хуманитарна велодружба „Cycle4Charity“. Како големи љубители на велосипедизмот и поддржувачи на многубројни настани од […]

Прочитај повеќе