YouTube го најави YouTube TV, сервис кој за 35 долари ќе стрима канали од 40 различни провајдери. Како и сите останати услуги од Google и оваа е пред сѐ мобилна и ќе биде истовремено достапна на шест различни уреди на корисникот. За 35 долари е достапна услуга која YouTube ја нарекува „skinny bundle“ и во неа се […]

Прочитај повеќе