LibQuotes е релативно нов сајт кои има за цел да ги обедини сите цитати на едно место и да понуди одлични можности за проширена интеракција со нив. Имено, голем број од цитатите се пропратени со информативни фусноти и толкувања, преводи, а можете да добиете и пристап до подетални информации за самите автори, како нивната биографија, линкови […]

Прочитај повеќе

Блогот Веб-сајт на денот е блог кој ги архивира текстовите кои се појавуваат во весникот Време, а кои се однесуваат на т.е. рецензираат разни корисни и кул веб сајтови или веб алатки и сервиси.

Прочитај повеќе