Спонзорирано од Vapour Apps

во Вести, Спонзорирани

Текстот е промотивен текст порачан од Vapour Apps. VapourApps претставува лесен за користење приватен cloud со вградени апликации, за мали, средни и големи компании, кои сакаат флексибилна контрола на нивната IT инфраструктура. Што тоа всушност значи? Кога некоја фирма ќе достигне одредена големина или обем на работа, најчесто ѝ се потребни неколку системи, како систем за […]

Прочитај повеќе