Првите квалификации за Red Bull Campus Clutch Valorant натпреварите се зад нас. Во финалето се пласираа ENTiTY и Team Zelka. Ако сакавте да учествувате, но не успеавте да се пријавите не очајувајте. Оваа недела со почеток од 17часот ќе се одржат вторите квалификации. Натпреварите се отворени за сите студентски тимови, но треба да бидат исполнети […]

Прочитај повеќе