Apple има неверојатно 97,6 милијарди долари во кеш! Apple има помалку пари од само 52 компании во светот. Овие бројки беа откриени во финансискиот извештај за првиот квартал. Во тој квартал Apple успеа да ги надмине очекувањата и да продаде 37 милиони iPhone уреди, што е 7 милиона повеќе од што очекуваше Вал Стрит. Интересно, […]

Прочитај повеќе