Google во соработка со One Medical и претставниците на јавното здравство ќе претвори дел од своите канцеларии во центри за вакцинација. Компанијата ќе донира и 150 милиони долари за промоција на едукација за вакцините и дистрибуција. Дел од канцелариите во Сан Франциско, Лос Анџелес, Њујорк, ќе бидат претворени во клиники за вакцинирање. Покрај зградите, за […]

Прочитај повеќе