Со мотото „eдна големина не одговара никому“, Normal го презентираше својот новиот производ – 3Д испечатени слушалки кои се уникатни за секој корисник. Normal слушалките ги креира со потсредство на апликација со која корисниците ги фотографираат своите уши, а по овие фотографии се креираат специјални слушалки кои совршено одговараат за секој нарачателот. Доколку не се […]

Прочитај повеќе

Google ќе ви шепка реклами во уво додека зборувате по телефон. Телефонот е бесплатен, користи софтвер за препознавање на глас, и кога ќе чуе клучен збор ви шепнува таргетирана реклама.

Прочитај повеќе