USB Power Bank е навистина корисен уред кој може да ви помогне кога ќе ви се испразни батеријата на таблет компјутерот или телефонот. Цената на овие уреди и не е превисока, но ако имате слободно време и имате стара батерија од лаптоп, истиот може да си го направите и сами. DoItYourself Gadgets ги има останатите […]

Прочитај повеќе