Евтините USB-C кабли се вистинска опасност за лаптоп компјутерите, вели Бенсон Леунг, инженер во Google. „Здраво Бенсон тука, нова рецензија на USB Type-C кабел. Оваа најверојатно ќе биде последната за подолго време, бидејќи последната сериозно ми го оштети лаптопот…“, искоментира г. Бенсон во пост на Amazon. Опасноста е поради тоа што со погрешен USB кабел […]

Прочитај повеќе