Пан-Европската организација за Управување со Интернетот односно EuroDIG (European Dialogue on Internet Governance) ги повикува сите студенти и млади ентузијасти  на возраст од 18 до 30 години да се приклучат на програмата YOUthDIG. Во текот на  Младинската програма за Управувањето со Интернет, односно Youth Dialogue on Internet Governance (YOUthDIG) програмата, учесниците ќе се запознаат и […]

Прочитај повеќе