SocialFolder е налик на Dropbox и други веб сервиси кои овозможуваат закачување и чување на фајлови во облакот, но се разликува по тоа што овозможува да се складираат фајлови и фотографии од еден куп друштвени мрежи. Пример, сервисот може да се поврзе со Flickr и сите фотографии кои се таму споделени ќе бидат префрлени во […]

Прочитај повеќе

Google тестира нова алатка која е вид на онлајн складиште за фајлови, пишува TechCrunch повикувајќи се на информации од неколку Google форуми.

Прочитај повеќе

SugarSync е уште еден веб сервиси кои овозможуваат споделување, закачување и складирање на фајлови на облакот до кои можете да пристапите од секаде, од десктоп компјутерот, лаптопот, па и од мобилниот телефон.

Прочитај повеќе

Upload е нов бесплатен македонски on-line магазин за технологија и гаџети кој ги користи мултимедијалните ефекти да прикаже поинтерактивна содржина.

Прочитај повеќе