Верувале или не, FPS лудилото Unreal се користи како пример за одлична забава и урнек за добитна формула веќе две децении. Чедото на Epic успеја да пушти длабоки корени и да често се споменува како одличен наслов за мрежно препукување. Годините не беа дарежливи кон играта и тешко е, а да не се забележат застарени […]

Прочитај повеќе