Никој ниту очекуваше, ниту пак бараше игра како Unravel, но насловот сепак дојде и се вдоми во многу срца со симпатичната креативност. Никој не очекуваше ни продолжеток, но за време на Е3 настанот, продолжеток сепак добивме. Unravel 2 е сѐ што беше првата игра и многу повеќе. Фановите, овој пат, можат да започнат ко-оп авантура […]

Прочитај повеќе

10. Конференцијата разочара многумина и беше и предмет на исмејување Многумина гејмери се утепаа плукајќи по претставниците и го осудија целиот настан како конференција за инвеститори, а не за гејмери. Се посветуваше време и енергија на работи кои ги удрија сите погрешни ноти во ушите на долго-годишните фанови. 9. Command & Conquer живее! Но, не […]

Прочитај повеќе