Мicrosoft има одлични вести за корисниците на Skype на Windows 8+. Компанијата се откажа од „модерниот Skype“ и најави дека ќе ги спои пораките, видео и гласовните повици во една универзална апликација. Планот на Microsoft е да ја задржи традиционалната Skype апликација која сите ја знаеме за десктоп корисниците, но за тие што користат Metro […]

Прочитај повеќе