Google забрзано работат на Street View опцијата на Google Maps. Пред само две недели пишував за нивното проширување надвор од улиците и менувањето на возилото кое го користат. Сега, додадени се уште повеќе места, а страницата има нов изглед со кој не води низ процесот на креирање на Street View, а исто така ни овозможува и полесно да се снајдеме во истражувањето на нови места.

Прочитај повеќе