UltraUXThemePatcher e алатка која ви дозволува да инсталирате и наместите најразлични теми од трети лица за вашиот оперативен систем. За да дојдете до целосна трансформација на вашата Windows XP, Vista, 8 или 10 околина, потребно е да ја инсталирате алатката, да се погрижите правилната OS верзија да биде детектирана и потоа да ја направите соодветната […]

Прочитај повеќе