Razer Blade е следната генерација гејмерски 17-инчни лаптопи кои се само 2.2 сантиметри тенки и тежат само 3.1 килограм. Освен што се изнанадувачки компактни за, како што Razer го рекламира, „првиот вистински гејминг лаптоп“, друга интересна новина со Razer Blade е што имаат OLED копчиња кои можат да се персонализираат и LCD пад на допир. […]

Прочитај повеќе

Кога Mac ќе се спои со iPad, вака Стив Џобс го најави новиот ултра тенок ноутбук MacBook Air на вчерашниот Аpple настан со име „Назад кон Mac-oт“. Името на настанот е сосема соодветно земајќи в обзир дека се најавија неколку Mac новитети.

Прочитај повеќе