Leaked Source објави дека дури 32 милиони профили на Twitter се продаваат на „темниот веб“. Истиот извор, кој пред некое време објави за пробиените 160 милиони профили на LinkedIn, вели дека дека постојат докази дека податоците се украдени. Но, Twitter вели дека нивните системи не биле хакнати. Демант исто така доаѓа од страна на директорот […]

Прочитај повеќе