Type to Design е интересен сервис кој ќе ви помогне во креирањето на покреативни пораки преку најразлични илустрации и фонтови, дури и ако не сте талентирани за дизајн. Сервисот овозможува креирање на пораки со различен фонт, иако „фонт“ треба да го сфатите прилично либерално. Сервисот за секоја буква има куп најразлични слики кои изгледа дека […]

Прочитај повеќе