Тwitter е толку популарен во Македонија што сега сите три мобилни оператори воведоа услуга за праќање твитови преку SMS пораки.

Прочитај повеќе

Vip оператор воведе услуга со која твитерџиите бесплатно ќе можат да добиваат SMS пораки за сите Twitter постови кои ги следат, и ќе можат преку SMS да постираат твитови по цена на пораката, односно 5.9 денари за твит.

Прочитај повеќе