Twitter ја претстави Web Analytics алактата со кои ќе може да се провери колку сообраќај на веб сајтот доаѓа од Twitter и од линковите споделени на сервисот за микро-блогирање во 140 карактери. Алатката овозможува да се види колку содржина од веб сајтот се споделува на Twitter преку сервисoт за скратување линкови t.co, колку посети доаѓаат […]

Прочитај повеќе

<Надополнето>Текстот е надополнето со објаснувањата за новиот дизајн од Јуруковски Љупчо, заменик уредник на On.net.mk.
 
Првиот .мк забавен портал, кој постои од 2000-та, On.net.mk го стартуваше својот нов дизајн, за кој вели дека „во душа останавме исти… само имаме нови цицки“.

Прочитај повеќе