Најверојатно веќе го видовте делот од TED говорот во кој Илон Маск ги најавува подземните тунели за транспорт. Говорот на Илон Маск не остана само на оваа идеја, туку и на дел од другите проекти. Така г.Маск зборува и за иднината на електричен камион, што се случува со Space X и патот на Марс.

Прочитај повеќе