Ако ги прашате компаниите и стартапите, тоа што ќе ви одговорат е дека никогаш нема доволно пари. Затоа CEFE Macedonia организира обука во која ќе се обидат да им помогнат на претприемачите да дојдат до потребните финансии за само седум дена. Барем тоа е ветувањето. На крајот на настанот посетителите ќе имаат нови знаења за над […]

Прочитај повеќе