Во тек е кампања и фото конкурс „Го сакам ГТЦ“ на кој се повикани сите ентузијасти за фотографија, фанови на ГТЦ и активисти кои се против предвидениот барокен изглед. Идејата еда се направат фотографии од ГТЦ, од неговите популарни места, но и да се истражат неговите скриени катчиња за да се претстави пред сите дека […]

Прочитај повеќе

Soc.io Mall на Seavus е трговски центар за Android апликации каде брендовите можат да си брендидараат онлајн простор – Shop in a Shop, и да продаваат од е-книги до мобилни апликации и музика. Фокусот на центарот е „персонализација на брендот и поврзување со корисниците“ вели продукт менаџерот за Soc.io Mall, Ирена Чаловска со која направивме кратко интервју да ни ја објасни продавницата.

Прочитај повеќе

Со цел да го промовира и објасни начинот како функционира онлајн шопингот, а со тоа и да го промовира истиот, TC.mk стартуваше кампања – 1 брендирана шоља за 1 денар со бесплатна испорака.

Прочитај повеќе