Middle-earth: Shadow of Mordor беше една од оние игри кои неочекувано се прикрадоа во срцата на гејмерите и инстантно ги импресионираа со комплексната изведба на гејмплејот и напнатата приказна. Со најавувањето на Middle-earth: Shadow of War, тимот успеа да нè изненади и по вторпат. Микро-трансакции во продолжетокот, меѓутоа, се изненадување во сосема спротивен правец. Според […]

Прочитај повеќе