(Oва е гостински пост на Нина Николиќ, стартап ентузијаст и автор на новиот блог #StartupSelfie, во кој објавува интервјуа со регионални стартапи) Со Трин од Technopol делиме толку многу слични мислења, што ни беше тешко да го прекинеме разговорот. Таа е исто така одлична со запознавање на луѓе, па веднаш ме претстави со следниов #StartupSelfie гостин. […]

Прочитај повеќе