Hewlett-Packard лансираа нов екран на допир кој може да се наведне до 60 степени, и со тоа може да се користи за најразлични намени. HP TouchSmart 610 consumer PC и HP TouchSmart 9300 Elite Business PC можат да се наведнат до скоро легната позиција овозможувајќи креативно користење, вели HP.

Прочитај повеќе