Total Immersion кои се глобални лидери во проширената (дополнета) реалност ја креираат првата апликација за iPad 2. Апликацијата е наречена “AR Magic Mirror” и им овозможува на корисниците да „испробаат“ разни фризури, облеки или модни додатоци одгледувајќи се од таблетот.

Прочитај повеќе