Креативност во начинот на кој комуницираме дефинитивно не е нова работа. Не е сè само во зборoвите; помладите генерации често отстапуваат место на малку поразлични начини за комуницирање, влечејќи визуелна инспирација за искажување на нивното моментно расположение. iOS апликацијата Wordilly ви дозволува да создавате пораки така што користите некој од 30 понудени фонтови и комбинација […]

Прочитај повеќе